kék hírek

2021.06.16. 09:57

Sűrű napot zártak megyénk rendőrei

Békés megyében kedden két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, Gyomaendrődön szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt, Pusztaföldváron és Mezőberényben pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

beol.hu

Fotó: Shutterstock

Kardos külterületén, a kerékpárúton 7 óra után néhány perccel egy kerékpáros férfi összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Petőfi utca és a Borz utca kereszteződésében 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy battonyai férfit ugyancsak kedden 18 óra körül Battonyán, a Hunyadi János utcából. Segédmotor-kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást mutatott nála. A további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a 32 éves férfi ellen.

Gyomaendrőd külterületéről ugyanezen a napon 4 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy erdőkertesi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 41 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Az igazoltatáskor a szonda alkoholfogyasztást jelzett az autósnál, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

Pusztaföldváron 11 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit, akinek közokirat-hamisítás gyanúja miatt körözését rendelte el az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei kedden 17 óra 15 perc körül elfogtak egy mezőberényi férfit, aki ellen lopás miatt a Békési Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában