kék hírek / videóval

2021.06.09. 06:58

Illegális autóbontóra bukkantak a rendőrök Eleken

Különböző járműveket, főként személygépkocsikat szereltek szét Eleken, egy üres telken. A bontásra, a fémhulladék tárolására nem volt hatósági engedély. A rendőrség szemlét tartott a területen és hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomozást rendelt el.

beol.hu

Illegális autóbontó működött Eleken, egy üres telken – derül ki a police.hu közleményéből.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a Békés Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának szakembereivel hétfőn szemlét tartottak a területen.

/Fotók: police.hu/

Olyan járművet, amely lopott lenne, a rendőrök nem találtak, de arra, hogy a telepen járműveket bontsanak szét és fémhulladékot tároljanak, nem volt hatósági engedély.

A Gyulai Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Az eljárás keretében vizsgálják a nyomozók a terület tulajdonosának büntetőjogi felelősségét, illetve azt, hogy ő vagy más üzemeltette-e az illegális bontót, halmozta fel a nagy mennyiségű hulladékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában