békés megye

2021.06.29. 09:09

Hétfőn is akadt munkájuk a tűzoltóknak

Területtüzekhez és faeltávolításhoz riasztották hétfőn megyénk tűzoltóit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Foltokban aljnövényzet gyulladt meg hétfő délelőtt Szarvason, a Csuka utcában, valamint Dévaványán, a Szeghalmi utcában. A szarvasi és a szeghalmi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével mindkét tüzet eloltották, majd a tűzzel érintett területeket átvizsgálták. A délután folyamán ismét területtűzhöz riasztották a szeghalmi hivatásos tűzoltókat, ezúttal Körösladány szélére, az Ady utcába, ahol az elszáradt növényzet közel ezer négyzetméter kiterjedésben égett. Az egység vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltotta, majd a területet átvizsgálta. Az esetekkel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Leszakadt egy fa ága délután Tótkomlóson, a Pósa Lajos utcában. A meghasadt ág a gyalogosforgalmat és a közúti közlekedést egyaránt veszélyeztette. A helyi önkéntes tűzoltók láncfűrész segítségével az ágat a fáról eltávolították, majd lehúzták a járdáról és útburkolatról. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában