kék hírek

2021.06.08. 09:49

Fenyegette az édesanyját, a rendőrökre is rátámadt egy férfi Eleken

Békés megyében hétfőn két férfit vett őrizetbe a rendőrség. Egyikük engedély nélkül vezetett, a másik férfi megszegte a távoltartó határozat szabályait, zaklatta, fenyegette az édesanyját.

beol.hu

Fenyegette édesanyját egy férfi hétfőn, Eleken. A 21 éves férfi a nő hívására érkező rendőrökkel is agresszív volt, rájuk támadt. Miután zaklatás miatt büntetőeljárás indult ellene és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy felkeresse az édesanyját, újra megjelent nála és ismét fenyegette őt – írja a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit a határozat megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. A hivatalos személy elleni erőszakért pedig feljelentették az ügyészségen.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Békéscsabán, a Hargita utcában állították le. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!