kék hírek

2021.05.06. 09:37

Kétegyházán találták meg az eltűnt lányt

Dobozon garázdaság miatt, Kétegyházán eltűnt fiatalt találtak meg, Gyomaendrődön körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Beol.hu

Békés megyében szerdán személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 14 óra körül Dobozon előállítottak egy sarkadi férfit, aki erőszakosan viselkedett egy orvosi rendelőben. Az ott dolgozókkal kiabált és az egyik asztalra is ráütött. A rendőrkapitányság nyomozói a 66 éves férfit garázdaság elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Kétegyházán a rendőrök megtaláltak egy eltűnés miatt keresett medgyesbodzási fiatalt. A 14 éves lány szülei engedélye nélkül ment el otthonról. A rendőrjárőrök biztonságba helyezték, átadták édesanyjának.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 15 óra 45 perc körül elfogtak egy békési férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki körözést. A 26 éves férfit rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában