kék hírek

2021.04.22. 09:35

Szerdán sem unatkoztak Békés megye rendőrei

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán és Mezőhegyesen és lopás gyanúja miatt történt előállítás Békéscsabán, őrizetbe vétel pedig Mezőkovácsházán.

beol.hu

Forrás: police.hu

Békés megyében szerdán két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – olvasható a police.hu közleményében.

Békéscsabán, a Bessenyei utcában 2 óra 25 perc körül a rendőrök le akartak állítani egy motorkerékpárost, de a fiatal, amikor meglátta a rendőröket hirtelen gyorsított, majd nekiütközött egy ház kerítésének. A tizenéves fiú, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

Két órával később Mezőhegyesen, a II. József körút és a Hunyadi utca kereszteződésében összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsival közlekedő nő, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az egyik bevásárlóközpontból ugyanezen a napon 13 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy 28 éves férfit, aki a gyanú szerint több terméket egy próbafülkébe vitt, ahol letépte róluk az áruvédelmi eszközöket. A bolt biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlete miatt indított büntetőeljárást a szentesi férfi ellen – derül ki a police.hu közleményéből.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy kaszaperi férfit, aki ellen zaklatás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában