rendőrségi felhívás

2021.03.08. 15:13

Zöld fénnyel veszélyeztette a közlekedőket egy férfi Mezőberényben

Mezőberényben, egy kereszteződésben a gyanú szerint zöld fénnyel világított a közlekedőkre egy férfi a közelmúltban. A rendőrök keresik azokat a járművezetőket, akiket ez megzavart, veszélyeztetett.

beol.hu

A Szeghalmi Rendőrkapitányságon a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás azért, mert február 2-a és március 2-a között Mezőberényben, a

Békési út és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésében a nyomozás eddigi adatai szerint egy férfi zöld fénnyel világított az arra közlekedők szemébe. A rendőrség várja azoknak a járművezetőknek a jelentkezését, akikkel ilyen történt, akiket ez megzavart.

Azok bejelentését is várják, akik bármilyen információval rendelkeznek erről.

Bejelentést lehet tenni a Mezőberényi Rendőrőrsön (Mezőberény, Petőfi Sándor utca 12., telefonszám: 66/352-522) és a Szeghalmi Rendőrkapitányságon (Szeghalom, Kossuth tér 1., 66/371-555). Emellett a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06 80/555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a bejelentéseket. A segélyhívószám és a „Telefontanú” is ingyenesen hívható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában