Becsületsértés

2021.03.06. 20:24

A kapitányságon szidalmazta a rendőröket az idős csabai férfi

Három rendbeli becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség, és vádiratában próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 73 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfival szemben, aki rendőröket szidalmazott.

B. O.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az idős férfi a felesége elvesztése miatt tavaly szeptember 29-én délután nagyobb mennyiségű bort fogyasztott el, majd délután hat óra körül elment a Békéscsabai Rendőrkapitányság épületéhez. Az aulában a viselkedése miatt két őrmester rendfokozatú rendőr őt személyazonossága igazolására szólította fel.

A férfi ekkor lehülyézte a vele szemben eljáró rendőröket, és őket a becsületük csorbítására alkalmas, nyomdafestéket nem tűrő más kifejezésekkel is illette. Miután a terhelt egyre hangosabban szitkozódott és nem akart távozni, a rendőrök értesítették felettesüket, a főtörzsőrmester rendfokozatú szolgálatparancsnokot, aki szintén odament a férfihez, de ő is hasonló szidalmakban részesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában