kék hírek

2021.02.10. 09:38

Csanádapácán is árulta a dizájnerdrogot egy orosházi férfi

A rendőrök kedden elfogtak egy orosházi drogdílert, és előállítottak egy sarkadi férfit is, aki annak ellenére ült a volán mögé, hogy korábban eltiltották a vezetéstől.

Beol.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság kedden őrizetbe vett egy orosházi férfit. A 31 éves férfi a gyanú szerint Csanádapácán és Orosházán új pszichoaktív anyagokkal kereskedett, a nyomozás adatai szerint többeknek adott el tiltott szereket. A lakásán tartott kutatáson a nyomozók növényőrleményt és az adagoláshoz használt mérleget találtak. A rendőrség a férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást és a lefoglalt szerek hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Sarkadon, az Árpád fejedelem térről 11 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy sarkadi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2021. március 2-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 43 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában