Frissítve

2021.02.20. 08:03

Sikerült a rendőrségnek azonosítania a csabai rongálókat

Buszmegállókat, rendezvényhajót és egy üzletet is megrongáltak Békéscsabán. Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség.

beol.hu

20210218 Békéscsaba Huligánok rongáltak buszmegállókat fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

Békéscsabán több buszmegállót, egy rendezvényhajót és egy üzletet is megrongáltak. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, és szemtanúk jelentkezését várja.

Békéscsabán, február 16-a és 18-a között megrongáltak több buszmegállót, a Gőzmalom téren egy rendezvényhajót, a Gyulai úton pedig egy épületet is. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a térfigyelő kamerák felvételein látható és a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható három fiatalt. Azok jelentkezését is várja a rendőrség, akik látták valamelyik rongálást vagy találkoztak a felvételen látható három fiatallal.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság elérhetőségei: Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700. Emellett két ingyenes szám, a 112-es segélyhívó és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es száma is hívható. Minden elérhetőségen a nap 24 órájában fogadják a hívásokat. A rendőrség előre is köszöni a történtek körülményeinek tisztázásához nyújtott segítséget!

FRISSÍTVE:

A rongálókat sikerült azonosítaniuk a rendőröknek.

Előzmények:

https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/csuzlibol-kilott-uveggolyoval-rongalhattak-csaban-3708583/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában