mérgező gáz

2021.02.09. 11:33

Bejelzett egy szén-monoxid érzékelő Békéscsabán

Három esetben volt szükség a tűzoltókra hétfőn a megyében.

Nagyméretű fa elektromos vezetékre dőlt délelőtt Szabadkígyóson, a Kastély utcában. Az esethez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók, láncfűrész és létra segítségével a fát a vezetékről eltávolították. Az eset során senki sem sérült meg.

Csapadékvíz gyülemlett fel délután Battonyán, a Hunyadi János utcában. A nagy mennyiségű víz akadályozta a közlekedést és az üzletekbe való bejutást. Az esethez riasztott helyi önkéntes és mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a felhalmozódott vizet szivattyúval eltávolították. Személyi sérülés és anyagi kár nem keletkezett.

Szén-monoxid érzékelő jelzett be este Békéscsabán, egy Rákóczi utcai családi ház fürdőszobájában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató szakembere a gázkazán kéménybe csatlakozását hibásnak találta, a műszaki hiba kijavításáig a fogyasztót a rendszerből ideiglenesen kizárta. Az eset során senki sem sérült meg. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a fűtés alternatív módon biztosított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában