vádemelés

2021.01.15. 14:43

Többszörös bordatöréssel zárult a gyomaendrődi sörözés

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a szarvasi járási ügyészség és vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 36 éves, büntetlen előéletű gyomaendrődi férfival szemben, aki ittas állapotban, minden előzmény nélkül okozott súlyos sérülést egy másik helyi férfinak még 2020-ban.

N. Sz.

A férfi 2020. május 24-én a délelőtti óráktól kezdve Gyomaendrődön, az egyik sörözőben nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott. A délutáni órákban a szórakozóhely előtt, már erősen ittas állapotban veszekedni kezdett egy helyi lakossal, amitől felindult állapotba került.

Nem sokkal ezután érkezett a sörözőbe még egy harmadik férfi is, akinek a felsőtestébe az ittas férfi minden előzetes szóváltás nélkül nagyobb erővel belerúgott. A sértett ráesett a bejáró szélén lévő betonelemre és más sérülések mellett 8 napon túl gyógyuló többszörös bordatörést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában