Kék hírek

2021.01.20. 08:44

Sörözőben felejtett pénztárcából lopott ki pénzt két békéscsabai nő

Két nő vett ki pénzt egy őrizetlenül hagyott pénztárcából egy békéscsabai sörözőben tavaly szeptemberben. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

police.hu

Őrizetlenül hagyta a pénztárcáját egy férfi 2020. szeptember 13-án 17 és 18 óra között egy sörözőben, Békéscsabán. Két nő meglátta és átültek ahhoz az asztalhoz, amelynek a padján volt a pénztárca.

Egyikük elvette és átadta a társának, aki kivette belőle a papírpénzeket. A százezer forint felét rögtön oda is adta a másik nőnek, mert tartozott neki.

A pénztárcát ezután a padon lévő párna alá tették. A férfi csak másnap vette észre, hogy a tárcájából hiányzik a pénz. Miután bejelentést tett a rendőrségen, a nyomozók azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a két békéscsabai nőt. A férfi visszakapta a pénzét.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait kedden továbbította az ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőrség kéri, hogy senki ne hagyja sehol még rövid időre sem őrizetlenül a személyes dolgait! Vigyázzanak a telefonjukra, pénztárcájukra, táskájukra! Ne hagyják étteremben, sörözőben asztalon, üzletben bevásárlókocsiban, utcán letámasztott kerékpár kosarában, a bicikli kormányára akasztott szatyorban, parkoló autó utasterében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!