Békés megye

2021.01.29. 10:29

Jogosítvány nélkül és ittasan vezettek, elkapták őket

Gyulán jogosítvány nélkül vezetett egy férfi csütörtökön, előállították a rendőrök. Szintén a kapitányságon kötött ki egy férfi, miután ittasan ült volán mögé Tótkomlóson.

beol.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön 11 óra 15 perc körül Gyulán, a Bajza utcából előállítottak egy kétegyházi férfit, aki egy személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől – olvasható a police.hu közleményében.

A rendőrkapitányság a 35 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ugyanezen a napon 20 óra körül Tótkomlóson, a Kossuth utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda.

A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában