viharkár

2021.01.25. 16:51

Ágakat szakított le az erős szél Békés megyében

A vasárnapról hétfőre virradóra, a hajnali órákban megélénkülő erős szél következtében több esetben kellett beavatkozni megyénk tűzoltóinak.

P. G.

20200721 Győr A szupercella után, amely kisebb özönvizet okozott Győrben. Kárelhárítás a vihar után. Fotó: Huszár Gábor HG Kisalföld

Fotó: Huszár Gábor

Nagyméretű faág szakadt le Békéscsabán az Északi sor – Dombos utca kereszteződésében. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az ágat láncfűrész segítségével feldarabolták, majd eltávolították a járdáról.

Szarvason, a buszpályaudvaron egy telekommunikációs vezeték került veszélyesen alacsonyra, akadályozva ezzel a forgalmat. A helyi hivatásos tűzoltók a vezetéket ideiglenesen megfeszítették és kikötötték, a szolgáltató karbantartásáig az akadály elhárult.

Orosházán a Táncsics Mihály utcában egy nagyméretű tuja dőlt ki akadályozva a gyalogos forgalmat. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel a kidőlt fát eltávolították. Az esetek során senki sem sérült meg.

Nagyméretű akácfa dőlt úttestre hétfőn délben Orosházán, a Tükör utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével a kidőlt növényzetet eltávolították. Az eset során anyagi kár és személyi sérülés nem keletkezett.

Borítókép illusztráció: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában