kék hírek

2020.12.04. 09:14

Két baleset és egy őrizetbe vétel történt csütörtökön Békésben

Békés megyében csütörtökön két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

police.hu

Békésszentandrás külterületén 17 óra körül összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba – olvasható a police.hu közleményében.

Fotók: police.hu

Kétegyháza külterületén 19 óra 15 perc körül egy tehergépkocsit vezető férfi nekiütközött egy műszaki okok miatt kivilágítatlanul álló személygépkocsinak. A balesetben a teherautós könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. december 3-án őrizetbe vett egy 34 éves férfit, aki benyomta egy újkígyósi ház kapuját, majd a magával vitt feszítővassal kifeszítette a bejárati ajtót. A tulajdonos tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig feltartóztatta. A rendőrjárőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás kísérlet miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában