Baleset

2020.09.21. 09:59

Két autó ütközött össze Békéscsaba külterületén

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Orosházán, Békéscsabán, Dobozon és Gyulán.

police.hu

Vasárnap négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Széchenyi tér és a Rákóczi utca kereszteződésében 8 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló nőt, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A nő elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Békéscsaba külterületén 15 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek.

Doboz külterületén 17 óra előtt néhány perccel egy motorkerékpáros férfi hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők az előbbi jármű vezetőjét súlyos, míg az utóbbit könnyű sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén 18 óra 30 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy motorkerékpárral közlekedő nő. A motoros a balesetben megsérült, sérülése nem súlyos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában