kék hírek

2020.07.02. 12:21

Közel százhatvannal hajtottak Békéscsaba és Gyula között

A 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán két autós is több mint 150-el közlekedett a sebességmérő műszer előtt. A rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van.

police.hu

Két autós is 150-nél gyorsabban hajtott el a rendőrség sebességmérő műszere előtt szerdán, Békés megyében, a 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Ott a megengedett sebesség 110 km/h. Az egyik személygépkocsi sebessége 156, míg a másiké 157 km/h volt, amikor a traffipax felvételt készített róluk.

Fotók: police.hu

A gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön volán mögé! A nagy melegben gyengül a koncentrációképesség, a hőség tompává, figyelmetlenné tesz. A balesetek megelőzése érdekében a legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása. Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában