rendőri segítség

2020.06.23. 15:38

Visszakerült családjához az eltűnt szarvasi férfi

Szakadó esőben, egyedül akart Orosházáról Szarvasra eljutni egy 75 éves férfi. Lánya, miután nem tudta felvenni vele a kapcsolatot, a rendőrség segítségét kérte. A keresésére induló rendőrök egy nő bejelentése alapján épségben megtalálták az idős embert.

police.hu

Fotó: police.hu

A Szarvasi Rendőrkapitányságon hétfőn 15 óra 15 perckor bejelentést tett egy nő arról, hogy eltűnt az édesapja. A 75 éves szarvasi férfi orvosi vizsgálaton volt Orosházán. A lánya ment érte, de nem várta meg őt, elindult egyedül haza, a lánya viszont nem tudta elérni őt. A szarvasi és az orosházi rendőrök azonnal a férfi keresésére indultak, közben 16 óra 15 perckor egy nő betelefonált a rendőrségre, hogy Orosházán, a Juhász Gyula utcában lát egy idős férfit egyedül gyalogolni a szakadó esőben. A rendőrök érte mentek, szolgálati autóval a rendőrkapitányságra vitték, közben szóltak a lányának, hogy épségben megtalálták az édesapját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában