Békéscsaba

2020.06.21. 09:11

Nem adott elsőbbséget, nekiütközött egy másik autónak

Közlekedési baleset, ittas járművezetés és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

police.hu

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Tavasz utca és a Zsigmond utca kereszteződésében, szombaton 15 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két jármű összeütközött, az utóbbi kocsiban egy egyéves kislány megsérült. Sérülése az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Fotó: police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben, a Fő úton. Egy kistehergépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfi zoknijában vasárnap, Békéscsabán. A 19 éves fiatalember személygépkocsit vezetett, 0 óra 30 perc körül a Berényi úton állították le és ellenőrizték. Az alufóliába csomagolt fehér port a rendőrök lefoglalták, a személygépkocsi-vezetőt pedig mintavételre előállították. A gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a békési férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában