háromszázezer a nyomravezetőnek

2020.03.02. 17:51

Körözött személyt keres a Békéscsabai Rendőrkapitányság

A Békéscsabai Rendőrkapitányság körözi a börtönbüntetésre ítélt Lencse Lászlót. A rendőrség a férfi megtalálása érdekében 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

police.hu

A Gyulai Törvényszék elfogatóparancsa alapján a Békéscsabai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Lencse László Sándor ügyében. A 48 éves férfit a bíróság több büntetőeljárásban összesen 16 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a letöltését nem kezdte meg.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva nettó 300 ezer forint díjat tűzött ki annak, aki Lencse László Sándor tartózkodási helyéről olyan információt ad a rendőrségnek, amely alapján a férfit elfogják.

Bejelentést lehet tenni személyesen vagy telefonon a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám 66/523-700.) Emellett a 112-es segélyhívón és a Telefontanú 06 80/555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat, mindkét telefonszám díjmentesen hívható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában