kék hírek

2020.02.04. 09:57

Huszonéveseknél találtak kábítószert Békéscsabán

Füzesgyarmaton balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán körözés alapján és kábítószer gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Füzesgyarmaton, a Mátyás utca és a Kont utca kereszteződésében hétfőn 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és összeütközött egy kerékpárral közlekedő nővel. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, szintén hétfőn 15 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy kecskeméti férfit, akinek körözését rendelte el lopás miatt a Szegedi Rendőrkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság. A 46 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság hétfőn egy nő és egy férfi ellen indított büntetőeljárást kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt. A 21 éves nőt és a 24 éves férfit Békéscsabáról, a Tessedik utcából állították elő. A gyorsteszt mindegyiküknél kábítószer-fogyasztást jelzett. A lakáson talált kábítószer gyanúját keltő anyagot lefoglalták. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék kábítószer hatóanyag tartalmát és azt, hogy milyen tiltott szert fogyaszthattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában