frissítve - videóval

2020.02.21. 08:50

Fának ütközött egy autó Vésztő közelében

Pénteken reggel fának ütközött egy autó. A balesetben egy ember súlyosan megsérült.

Fának csapódott egy személyautó Vésztő közelében, a Doboz felé vezető, 4234-es úton pénteken 8 óra körül. A jármű vezetője a járműbe szorult és súlyosan megsérült. Őt a műszaki mentést végző szeghalmi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd a mentőápolókkal közösen kiemelték a járműből. Az egységek áramtalanították a gépkocsit. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre – írja a katasztrofavedelem.hu.

Fotók: Licska Balázs

A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A bélmegyeri elágazásnál Bélmegyer és Tarhos felé, Vésztőn pedig Szeghalom, Okány és Körösújfalu felé terelik a forgalmat.

A rendőrség befejezte a helyszínelést. A rendőrség a félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom pénteken 11 óra 28 perctől mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

FRISSÍTVE

A mentőszolgálatnál hírportálunk kérdésére elmondták: a helyszínre egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert indítottak. A szakemberek egy életveszélyes állapotban lévő sérültet láttak el a helyszínen, majd állapotának stabilizálását követően légi úton, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.beol.hu/wp-content/uploads/2020/02/20200221091352.mp4"][/video]

 

Ezek is érdekelhetik