Békéscsaba

2020.01.29. 12:32

Ideges volt, ezért törte be a Veszely csárda ablakát

Újkígyóson édesanyját bántalmazta, majd egy békéscsabai vendéglátóhely előtt rongált egy férfi. A rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hozott és büntetőeljárást indított ellene.

police.hu

Fotó: Police.hu

Rongálás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit kedden, Újkígyósról. Mint azt korábban megírtuk, a 19 éves férfi a gyanú szerint hétfőn 23 óra körül betörte egy békéscsabai vendéglátóhely ablakát, valamint egy szemetest és egy kosarat is felborított. Emellett egy fenyőgallyakból készült dekorációt fel akart gyújtani, de ez nem sikerült neki.

Fotó: Police.hu

Kihallgatásán a fiatal férfi azzal indokolta tettét, hogy ingerült volt, mert aznap már volt vele szemben rendőri intézkedés. Az édesanyját bántalmazta, ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt. Ezután át akart menni Gyulára, a barátnőjéhez. Békéscsaba és Gyula között, a csárda parkolójában meg akart kérni egy autóst, hogy vigye el Gyulára, de a nő nemet mondott neki, így még idegesebb lett és ezért rongált. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az újkígyósi férfi ellen büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában