tűzeset

2019.10.29. 07:05

Tragédia: kigyulladt egy lakóház Sarkadon, egy ember életét vesztette

Hétfőről keddre virradó éjszaka kigyulladt egy lakóház Sarkadon, a Táncsics utcában. A tűzoltók egy embert találtak a törmelékek alatt.

L. B.

Egy elhunyt embert találtak a tűzoltók Sarkadon, a Táncsics utcában, ahol egy családi ház konyhájában csaptak fel a lángok – közölte Gombos Erik megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Elmondta, az esethez Gyuláról három, Békéscsabáról pedig egy szerrel vonultak a hivatásos tűzoltók, illetve riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. Az egységek két vízsugárral kezdték meg a lángok oltását, valamint két gázpalackot is kihoztak az épületből. Egy gázpalack még a beavatkozók kiérkezése előtt felrobbant.

Gombos Erik hozzátette, az ingatlan átkutatása során törmelékek alatt egy elhunyt embert találtak. A katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást folytat le, hogy kiderítsék, mi miatt csaphattak fel a lángok a Táncsics utcában.

Kapcsolódó tartalom:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában