lopás

2019.07.23. 10:53

Hat órán belül elfogták a gyarmati pénztárcatolvajt

A pulton felejtette egy nő a pénztárcáját egy füzesgyarmati élelmiszerboltban. Egy férfi meglátta és ellopta a tárcát benne több százezer forinttal. A rendőrök 6 órán belül elfogták, így a tulajdonos visszakapta a pénzét.

police.hu

Ellopták egy nő pénztárcáját hétfőn 15 óra 30 perc körül Füzesgyarmaton, egy élelmiszerboltban. Az idős nő a pulton felejtette a tárcát, majd mikor észrevette, hogy nincs meg, már hiába kereste.

Fotó: police.hu

Miután bejelentést tett a történtekről a rendőrségen, a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei azonnal elkezdtek információkat gyűjteni. A helyi körzeti megbízott és a nyomozók 6 órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A 46 éves füzesgyarmati férfit otthonából állították elő. Megtalálták nála a pénztárcát benne több mint 300 ezer forinttal, amit visszaadtak a nőnek. A férfi ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában