Kék hírek

2019.06.24. 09:48

Egy vésztői férfi megszegte a távoltartói határozatot

Közlekedési baleset, őrizetbe vétel és elfogás.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra vasárnap érkezett bejelentés arról, hogy szombaton közlekedési balesetet szenvedett egy férfi. Békéscsabán, a Szent László utca – Zrínyi utca kereszteződésében kerékpárral elesett és könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség az utólag érkezett bejelentés alapján vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság vasárnap szabálysértési őrizetbe vett egy 31 éves férfit, mert ittasan megjelent volt élettársánál, vitatkozott vele, majd a háza melléképületében akart maradni. A rendőrség korábban ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy felvegye a kapcsolatot a nővel. A rendőrkapitányság munkatársai a vésztői férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap elfogtak egy 30 éves okányi férfit, akit a Gyulai Törvényszék korábban 90 nap elzárásra ítélt, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért elfogatóparancsot adott ki ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!