kék hírek

2019.05.12. 07:59

Megszegte a távoltartó határozatot, őrizetbe vették

Személyi sérüléssel járó baleset Gyulán, Békésen, Gyomaendrődön és Telekgerendás közelében, szabálysértési őrizetbe vétel Gyulán.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Békés megyében szombaton négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Mátyás király utca és a Kiss János altábornagy utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő kislány nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A gyermek elesett és könnyebben megsérült.

Húsz perccel később Békésen, a Szabó Dezső utcában történt baleset. Egy tehergépkocsi vezetője egy parkolóból tolatott ki, de nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpárosnak és elütötte. A biciklis férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Gyomaendrődön, a Fő út és a Zrínyi Miklós utca kereszteződésében 11 óra 50 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő és egy személygépkocsi ütközött össze. A kerékpáros megsérült, sérülései nem súlyosak.

Ahogyan arról korábbi cikkünkben beszámoltunk a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében, 17 óra előtt néhány perccel történt közlekedési baleset. Egy személygépkocsi vezetője Békéscsaba felől Csorvás irányába tartott, de feltehetően későn vette észre, hogy az előtte haladó pótkocsis traktor a főútról balra kanyarodik. Az autó a pótkocsinak ütközött, ami felborult és a rakománya az útra szóródott. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

Kétszer is megjelent édesanyja házánál egy férfi szombaton Gyulán. A férfi nem kereshette volna fel a nőt, mert a Gyulai Járásbíróság ezt megtiltotta neki. Mivel megszegte a távoltartó határozat szabályait, a Gyulai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Borítókép: Shutterstock illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában