Békéscsaba

2019.05.27. 14:13

Lezuhant egy munkás a Balassi tetejéről

Hétfőn egy munkás leesett a Balassi tetejéről Békéscsabán, a Luther utcán.

beol.hu

Lezuhant egy magasban dolgozó munkás a jelenleg felújítás alatt álló Balassi Bálint Magyar Művészetek Háza épületéről. A helyszínre a rendőrség, a tűzoltók és mentők is kiérkeztek. Tűri Zsanett, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hírportálunknak elmondta, a rendőrségre 11 óra körül érkezett bejelentés, miszerint a Luther utca 6. szám alatt lévő épületnél, tetőmunkálatok közben az egyik férfi alatt beszakadt a tető. A munkás ennek következtében leesett és megsérült, ezért a mentők kórházba szállították.

A Balassi tetőszerkezetén még látszódnak a baleset nyomai /Fotó: Beol.hu/

Az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetétől azt az információt kaptuk, hogy a helyszínre egy mentőgépkocsit és egy mentőorvosi kocsit indítottak, akik helyszíni ellátást követően, egy súlyos sérüléseket szenvedett férfit szállítottak stabil állapotban kórházba.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja bűncselekmény miatt indított bűntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában