Orosháza, frissítve

2018.10.18. 13:49

Ablakok dőltek egy munkásra az orosházi szakrendelőnél

Az orosházi szakrendelővel szemben, a Könd utcai óvoda TOP-os beruházása zajlik. Reggel óta az energetikai beruházáshoz szükséges alapanyagokat (szigetelést és nyílászárókat) rakodták ki az ott parkoló kamionból.

Csete Ilona

Olvasónk, aki éppen az SBO-n tartózkodott, jelezte, valami baj történhetett, mert egy vérző embert bevittek az utcáról, az óvodai beruházás helyszínéről. Állítólag ablak dőlt rá.

Hírportálunk megtudta, hogy a rendőrségre csütörtökön 10 óra 33 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Orosházán, a Könd utcában súlyosan megsérült egy férfi. Ablakokat pakolt le egy tehergépkocsiról, és néhány ablak rádőlt. A rendőrség helyszíni szemlét tart, vizsgálja a történtek körülményeit.

FRISSÍTVE

Az orosházi kórházat is megkereste hírportálunk. Ott elmondták, hogy október 18-án délelőtt egy munkás értesítette a szakrendelőben dolgozókat, hogy az utcán baleset történt, egy emberre ráesett az üvegablak. A szakrendelőből két orvos és három szakdolgozó is azonnal a helyszínre sietett és megkezdték a sérült ellátását, amit a mentők gyors kiérkezése után közösen folytattak a mentőszolgálat munkatársaival.

A férfit a helyszínen stabilizálták, ezt követően szállították az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára, ahonnan az elsődleges vizsgálatok után a kórház traumatológiai részlegére került. A beteg állapota súlyos, de nem életveszélyes, műtétek várnak még rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában