kék hírek

2018.09.23. 07:39

Több ittas sofőrt fogtak szombaton

Békéscsabán, szombaton három autóst állítottak elő a rendőrök, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

police.hu

Alig több mint hét óra alatt három alkalommal intézkedtek a rendőrök szombaton ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán. A Jókai utcából, 7 óra 30 perc körül állították elő egy személygépkocsi vezetőjét, mert az igazoltatásakor a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a nőt a mért légalkohol értéknek megfelelő közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Négy órával később Békéscsabán, a Derkovits soron, egy szintén személygépkocsival közlekedő férfinál merült fel a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. Miután a gyanút három mérés igazolta, a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Ugyanez lett a vége annak az intézkedésnek is, ami 14 óra 40 perckor történt a Sikony utcában. Egy 67 éves férfi úgy indult el autójával, hogy előtte szeszes italt fogyasztott. A rendőrök ellenőrizték, majd előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy saját maguk, utasaik és közlekedő partnereik biztonsága érdekében ne kockáztassanak! Ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában