frissítve, galériával

2018.09.12. 12:10

Halálos baleset történt Kondoros és Kardos között

Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.

Fotó: Imre György

A 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között, szerdán, 11 óra 20 perckor összeütközött egy kisteherautó és egy kamion. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés következtében a kisteherautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Szarvas felől érkezők Örménykút irányába, a Békéscsaba felől közlekedők pedig Nagyszénás vagy Gyomaendrőd felé tudták elkerülni a baleset helyszínét.

Frissítve

Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főút érintett szakaszán, a rendőrség 15 óra 55 perckor az útlezárást feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában