hála

2018.08.28. 12:52

Személyesen mondott köszönetet a rendőröknek

Személyesen akarta megköszönni egy gyulai férfi azt, hogy a rendőrök a segítségére siettek, amikor autóvezetés közben rosszul lett.

police.hu

Vezetés közben lett rosszul egy férfi július 31-én, 14 óra körül Gyulán, a Béke sugárúton. Autójával többször elhagyta a forgalmi sávját és majdnem nekiütközött az előtte haladó autónak.

Ezt látta két gyulai rendőrjárőr, akik azonnal a férfi után indultak. Többszöri fény és hangjelzés után sikerült megállítani a kocsit. A rendőrök azonnal látták, hogy a jármű vezetője rosszul van. A férfi nem volt teljesen az eszméleténél, izzadt és remegett.

Fotó: police.hu

Mentőt hívtak hozzá, majd a segítség megérkezéséig itatták és hűtötték. A kórházban megállapították, hogy a betegség, amelynek első tünetei gyorsan és intenzíven jelentkeztek nála, az életét is veszélyezteti.

Két hét kórházi kezelés után hazamehetett és úgy gondolta, hogy levelet ír Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjének és kéri, hogy személyesen mondhasson köszönetet az őt megmentő két rendőrnek.

A találkozás alkalmával a férfi elmondta, nagyon hálás a rendőrök figyelmességéért, szakszerű és emberséges intézkedéséért. Úgy gondolja, ha a nem állítják meg időben balesetet okozott volna, a gyors orvosi segítség pedig megmentette az életét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!