kék hírek

2018.07.06. 10:04

Ittasan ült a volán mögé: bevonták a jogosítványát

Baleset Gyomaendrődön, ittas járművezetés gyanúja Ecsegfalván, elfogás Orosházán.

police.hu

Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Körgát utca kereszteződésében csütörtökön, 10 óra 45 perc körül egy kerékpáros férfi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. A balesetben mindkét férfi könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön, 18 óra 30 perc körül Ecsegfalván, a Berettyó utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Dévaványai Rendőrősre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták a vezetői engedélyét.

Illusztráció: Shutterstock

Orosházán 9 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy orosházi nőt. A 49 éves M. Andreának lopás miatt rendelte el a körözését a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A nyomozók a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában