kék hírek

2018.07.11. 13:01

Centrifugát, bográcsállványt lopott: a húsdarálónál tetten érték

Egy lakatlan házból vitt el több dolgot egy férfi Kevermesen. Kétszer járt ott, amikor másodjára visszament, a ház tulajdonosa tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta.

police.hu

Háztartási gépeket és más dolgokat lopott egy férfi egy lakatlan házból kedden Kevermesen. Átmászott a kerítésen, majd az épület egyik csukott, de nem zárt ablakán át jutott be a házba – írja a police.hu.

Először centrifugát, bográcsállványt és faliképet vitt el. Később újra visszament és egy elektromos motorral felszerelt húsdarálót akart ellopni, de a ház tulajdonosa tetten érte. A férfi értesítette a rendőrséget, és amíg a rendőrök megérkeztek, feltartóztatta a házából távozni készülő idegent.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 28 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók a gyanúsított testvérénél megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában