vádemelési javaslat

2018.05.31. 16:27

Erőszakoskodott és fenyegetőzött az intézményvezetővel

Egy szociális intézmény vezetőjének a döntését sérelmezte egy férfi Békéscsabán. A rendőrség garázdaság miatt vádemelést javasol ellene.

police.hu

Nem értett egyet az őt érintő döntéssel, ezért erőszakosan viselkedett egy szociális intézmény vezetőjével egy férfi Békéscsabán. Miután a határozatot kézhez kapta, 2018. február 20-án felkereste a nőt, aki éppen egy értekezleten vett részt. Oda nem mehetett be, ezért a folyosón hangoskodott.

Az értekezleten résztvevők időnként kimentek hozzá, próbálták megnyugtatni és kérték, hogy várja meg, amíg az intézmény vezetője visszamegy az irodájába. Amikor ez megtörtént, a férfi bement a nőhöz. Először nyugodtan beszélgettek, majd a férfi egy idő után erőszakossá vált és azzal fenyegette a vezetőnőt, hogy az asztalán lévő virágcserepet hozzávágja. Végül nem vette a kezébe, hanem felé lökte a cserepet, ami nem találta el a vezetőnőt, hanem leesett a földre.

A 65 éves férfi korábban többször megszegte az intézmény házirendjét, szidalmazta az ott dolgozókat és az ellátottakat. A vezetőnő bejelentése után a rendőrség garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A nyomozást a Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szerdán lezárta és az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában