kék hírek

2018.05.09. 10:16

Élelmiszerbolt előtt zaklatta feleségét egy férfi Medgyesegyházán

Kétsopronynál, Békéscsabán és Gyulán balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán zaklatás miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A korábbi cikkünkben közzétett kétsopronyi halálos közlekedési baleset mellett kedden további két személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Tulipán utca kereszteződésében, 10 óra 15 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi a forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzése ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy személyautóval. A balesetben a motoros súlyosan megsérült.

Gyulán, az Újélet utca és a Szív utca kereszteződésében egy kerékpáros nő a jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A balesetben a biciklis nő könnyebb sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szintén kedden 18 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy román állampolgárságú férfit. A 34 éves N. Vasile a gyanú szerint korábban többször bántalmazta a feleségét. Legutóbb Medgyesegyházán, egy élelmiszerüzlet előtt ütötte meg és szidalmazta a nőt. A rendőrök a férfi ellen zaklatás bűntett gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában