szakmai verseny

2018.05.23. 15:15

Békés megyében bizonyíthatnak a közlekedésrendészek

Rangos szakmai verseny helyszíne lesz június 5. és 7. között Békés megye. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ekkor rendezi meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

police.hu

Emiatt Gyulán, a Vértanúk útján június 5-én 19 órától, június 6-án 15 óráig teljes útlezárás lesz, a Bartók Béla utcai kereszteződés és a Kossuth téri körforgalom közötti szakaszon nem lehet majd közlekedni. A forgalmat a környező utcákba terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri – írja a police.hu.

A karos forgalomirányítók versenye június 6-án, 8 óra 30 perc és 14 óra között lesz Békéscsabán, a Petőfi utca – Jókai utca – Andrássy út kereszteződésében. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a kereszteződést fokozott óvatossággal közelítsék meg és figyeljék a rendőrök karjelzéseit.

Az országos verseny részeként június 6-án látványos felvonulás lesz Gyulán. A versenyző rendőrök 7 óra 45 perc és 8 óra 15 perc között, valamint a verseny végén, várhatóan 14 óra és 14 óra 45 perc között autókkal, motorokkal vonulnak fel. A Vértanúk útja és a Várkert között érintik a Tiborc utcát, a Temesvári utat, a Wesselényi utcát, a Megyeház utcát, a Jókai utcát, a Zrínyi teret és a Balázs deák utcát is. A felvonulás miatt lassul majd a forgalom.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a közlekedőknek, hogy együttműködésükkel hozzájárulnak az országos verseny sikeres megrendezéséhez.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában