Időjárás

2022.12.01. 06:52

Végre kisüthet a nap Békés megyében

Ha az időjárás előrejelzéseknek hinni lehet, akkor december első napján már sokkal több napsütés lesz, mint az elmúlt hét napjaiban összesen.

Beol.hu

Fotó: shutterstock.com

Csütörtökön a reggeli ködös időszak után már kisüt majd nap, melyet csak néha zavarhat meg, kisebb, átmeneti felhőzet. Gyenge lesz az északnyugati szél.

A hőmérséklet kora délután 6 és 7, késő este 0 és -1, pénteken hajnalban pedig -2 és -1 fok körül alakul majd.

A koponyeg.hu orvosmeteorológiai előrejelzése szerint fronthatás nem terheli szervezetünket. Az arra érzékenyeknél hidegfronti hatásra jellemző tünetek jelentkezhetnek: feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. A megfigyelések szerint ilyenkor a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki. Az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet és a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek. A párás, ködös idő a krónikus légúti betegeknek sem kedvez, panaszaik és tüneteik felerősödhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában