Pályázat

2023.04.01. 08:34

Összesen ötmillióra pályázhatnak Kondoroson a civilek

A kondorosi képviselő-testület idei költségvetésében a civil keretre ötmillió forintot különített el. Ribárszki Péter polgármester elmondta, támogatásra a településen működő civil szervezetek, sportkörök, önszerveződő csoportok pályázhatnak.

Ny. L.

Ribárszki Péter polgármester

Fotó: Für Henrik

 Nem pályázhatnak azonban azok a szervezetek, melyek korábbi elszámolási kötelezettségüknek nem tettek eleget.

– Előnyt élveznek azok, akiknek a tevékenysége közhasznú, a szabadidő helyes eltöltésére irányul, minél nagyobb számú résztvevőt mozgósít, Kondoros hírnevét öregbíti, több civil szervezet együttműködésével valósul meg – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – A pályázatok benyújtási határideje április 13., 12. óra. A pályázatokat a kondorosi önkormányzat pénzügyi osztályvezetőjéhez kell benyújtani papír alapon, postai úton vagy személyesen.

A polgármester kitért arra, a civil keretre beérkezett pályázatokról az alapítványoknál a képviselő-testület, egyéb önszerveződő közösségek esetében a kulturális bizottság dönt a benyújtási határidőt követő nyolc napon belül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!