Pulykaágazat

2023.02.10. 09:22

Lendületben a szarvasi Gallicoop Zrt.

A szarvasi Gallicoop Zrt. versenyképessége bel-és külföldön egyaránt növekedésnek indult az utóbbi évek gazdasági nehézségei ellenére.

Beol.hu

Ruck János.

A jelenleg 70-75 milliárdos cég 4 üzemmel, 7 leányvállalattal az ország legnagyobb zárt integrációjával rendelkező vállalata. A 3,5 millió körüli, önállóan előállított pulyka és ezek feldolgozásának koordinációja bőven ad feladatot, és nyújt biztos hátteret a közel 1500 munkavállalónak. 

A magyarországi pulyka húsfeldolgozásában élen járó vállalat vezérigazgatói posztját 2023-tól Ruck János tölti be, aki korábban több élelmiszeripari nagyvállalat vezetőjeként tevékenykedett. 2021-ben került a szarvasi üzembe, ahol először kereskedelmi igazgatóként irányította csapata munkáját, majd operatív vezérigazgatóként koordinálta a területéhez tartozó kollégákat.

A termeltetési és integrációs vezérigazgató-helyettes pozíciót Csupászné Sánta Éva tölti be, a gazdasági-stratégiai vezérigazgató-helyettesi feladatokat Füzesséry Tibor látja el. A vállalat célja továbbra is a biztonságos, jó minőségű termékek előállítása, a közel egy éve kialakított GALLIO brand további bővítése, piaci részesedésének növelése a megváltozott vásárlói igények maximális figyelembevételével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!