Aszfaltoznak

2022.08.28. 08:05

A végéhez közeledik a Nagykamarás és Almáskamarás közötti útfelújítás

Jó ütemben halad a Nagykamarás és Almáskamarás közötti szakasz felújítása, a munkálatok a végéhez közelednek – számolt be róla közösségi oldalán Erdős Norbert, Dél-Békés országgyűlési képviselője.

Cs. I.

Forrás: Erdős Norbert Facebook-oldala

A dél-békési települések ügyeinek, a helyi úthálózatok fejlesztésének az előmozdítására már jóval képviselői munkájának a megkezdése előtt figyelmet fordított Erdős Norbert országgyűlési képviselő. Újabb jó hírekkel szolgált a térségben élőknek, erről számolt be közösségi oldalán, ezúttal a 4437-es számú út kapcsán.

A Nagykamarás és Almáskamarás közötti szakasz felújítása jó ütemben halad és elmondható, hogy a munkálatok a végéhez közelednek. A Magyar Falu Program keretében 1550 méter hosszan újulhat meg a két település közötti útszakasz több mint 260 millió forint hazai forrásból. A projekt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában történik.

Elvégzik a földpadkák nyesését, a profilmarást, a pályaszerkezet cseréjét, a profil visszaépítését, a finisheres aszfaltozást két rétegben (3+4 cm vastagságban) és a burkolati jelek festését.
– Azon dolgozunk, hogy mindenhol minőségibb, járhatóbb utak legyenek Dél-Békésben – tette hozzá a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!