A hét ingatlana

2022.04.24. 11:27

Az igazi békés Békés: íme egy csodás, gyulai otthon!

A 356 nm-es családi házat gondosan tervezték, és az is kiderül a képekből, hogy az itt élők szeretik a letisztult, nyugalmat árasztó tereket. Lessen be velünk egy 96 millió forintért kínált gyulai szépségbe és persze annak oázis jellegű kertjébe!

Beol.hu

Eladásra kínálnak Magyarország egyik legszebb fürdővárosában, Gyulán, természet közeli területen (erdő mellett) egy 1 835 négyzetméteres telken található 356 négyzetméteres, 2008-ban épült, festői környezetben található, tégla falazatú csodálatos otthont

Az ingatlan akár kétgenerációs család beköltözésére is alkalmas. A ház fűtése radiátoros, padlófűtéses gáz cirkó, valamint a nappaliban egy látványos fatüzelésű csempekályha van, amely egyben a nappali dísze is.

Az ingatlanhoz tartozik még egy parkosított udvar is, illetve egy nagy méretű kerti tó, amelynek látványa káprázatos. Ha egy kicsit szeretnénk felfrissülni, akkor a kertben található medencében megtehetjük ezt. Itt mindenki megtalálhatja otthonát ebben a csodálatos, minden igényt kielégítő luxus ingatlanban.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!