Békéscsaba

2021.03.11. 15:49

Már új helyen dolgozik a megyei agrárkamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága, valamint a megyeszékhelyi falugazdász-iroda a minap új helyre költözött. Immáron nem a Dózsa György út 15. és a Jókai utca 46., hanem a Csaba utca 3. szám alatt érhetők el.

Ny. L.

A Csaba utcába, jellegzetes várostörténeti épületbe költöztek át

Fotó: Imre György

A NAK az egyik legjellegzetesebb várostörténeti épületben működik a továbbiakban, amit eredeti állapotának fenntartásával újítottak fel számukra. A költözéssel a megyei feladatokat egy helyszínre integrálták. Ugyanakkor a kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a NAK napi működése során a lehető legminimálisabbra csökkenti a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát. Ezzel is védve a kamarai tagok, valamint a munkavállalók egészségét.

A Csaba utcába, jellegzetes várostörténeti épületbe költöztek át

Megyénkben is rendkívüli ügyfélfogadási szabályokat vezettek be március 8-ától. Kérik tagjaikat, hogy elsősorban elektronikus úton, e-mailben, illetve telefonon lépjenek kapcsolatba a falugazdászokkal. Amennyiben – kiemelten indokolt esetekben – elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, csak e-mailben vagy telefonon előre egyeztetett időpontban keressék fel a szakembereket.

Egyelőre rendkívüli ügyfélfogadási szabályok érvényesek /Fotó: I. Gy./

Dr. Kulcsár László, a NAK megyei elnöke elmondta, kiemelten szem előtt tartják azt, hogy a gazdálkodóknak fontos – és az esetleges személyes ügyintézést igénylő – egységeskérelem-beadási időszak kezdetekor a falugazdászok és az irodai munkatársak zökkenőmentesen és egészségesen tudják majd a támogatásigénylésben segíteni kamarai tagságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!