A hét embere

A hét embere / 4 napja
Gajdács Pál
A vízilabdázásban eltöltött csaknem fél évszázados szolgálat, kilenc évnyi békéscsabai munka után Kádár József edző nyugdíjba vonult.
a hét embere / 1 hete
Szeghalom Majdnem ötezer darabból – egyenruhákból és egyéb kiegészítőkből – áll Túri János tűzoltó őrnagy Mundérba bújt történelem címet viselő magángyűjteménye. A minap a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatával jutalmazták a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett kiemelkedő szakmai érdemei elismeréséül, a Magyar Honvédséget támogató tevékenységéért. Szeghalom tűzoltóparancsnoka lapunknál a hét embere.
3 hónapja
A megyei igazgatóság februári elismerése után a Női Labdarúgás Napján a Magyar Labdarúgó Szövetség is kitüntette a sportágban elvégzett több évtizedes sikeres munkájáért. A Gyulai Amazonok mindenese, elnöke és edzője. Lapunknál Molnár Zoltánné Irénke a hét embere.
3 hónapja
Krajcsovicz Andrásné számos, szlovák hagyományokat őrző rendezvényt hozott létre a szlovák önkormányzat és a szlovák klub tagjaival közösen. A haluskanaptól és a disznótortól a szappan- és lekvárfőzés bemutatásáig sokszínű a paletta. A szlovák nyelv, identitás továbbélé­séért munkálkodik, támogatja ezt. Lapunknál a születésnapját ma ünneplő Krajcsovicz Andrásné a hét embere.
3 hónapja
Csete Ilona
2016-ban a csanádapácai képviselő-testület első ízben hirdette meg az Év embere kitüntető címet. A Szivárvány Nyugdíjas Egyesület ajánlása alapján a község egyik védőnője, Mórocz Ildikó kapta az elismerést. Közösségi és kulturális munkája elismeréseként ünnepélyes keretek között vehette át a díjat Oláh Kálmán polgármestertől a közelmúltban.
1