A hét embere

A hét embere / 1 hete
Gajdács Pál
A vízilabdázásban eltöltött csaknem fél évszázados szolgálat, kilenc évnyi békéscsabai munka után Kádár József edző nyugdíjba vonult.
a hét embere / 2 hete
Szeghalom Majdnem ötezer darabból – egyenruhákból és egyéb kiegészítőkből – áll Túri János tűzoltó őrnagy Mundérba bújt történelem címet viselő magángyűjteménye. A minap a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatával jutalmazták a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett kiemelkedő szakmai érdemei elismeréséül, a Magyar Honvédséget támogató tevékenységéért. Szeghalom tűzoltóparancsnoka lapunknál a hét embere.
3 hónapja
Nyemcsok László
Tavaly megnyerte lapunk receptversenyét, az idén megjelenő szakácskönyvünkbe már egy borítéknyi receptet küldött be. A csabai Sebestyén János éppen 60 esztendeje szerzett szakácsbizonyítványt, és a közeljövőben a fürjesi Zalka SE egykori edzőjeként ő főzi majd a csapattalálkozón a birkapörköltet. Sebestyén János a hét embere.
3 hónapja
A megyei igazgatóság februári elismerése után a Női Labdarúgás Napján a Magyar Labdarúgó Szövetség is kitüntette a sportágban elvégzett több évtizedes sikeres munkájáért. A Gyulai Amazonok mindenese, elnöke és edzője. Lapunknál Molnár Zoltánné Irénke a hét embere.
3 hónapja
Krajcsovicz Andrásné számos, szlovák hagyományokat őrző rendezvényt hozott létre a szlovák önkormányzat és a szlovák klub tagjaival közösen. A haluskanaptól és a disznótortól a szappan- és lekvárfőzés bemutatásáig sokszínű a paletta. A szlovák nyelv, identitás továbbélé­séért munkálkodik, támogatja ezt. Lapunknál a születésnapját ma ünneplő Krajcsovicz Andrásné a hét embere.
3 hónapja
Csete Ilona
2016-ban a csanádapácai képviselő-testület első ízben hirdette meg az Év embere kitüntető címet. A Szivárvány Nyugdíjas Egyesület ajánlása alapján a község egyik védőnője, Mórocz Ildikó kapta az elismerést. Közösségi és kulturális munkája elismeréseként ünnepélyes keretek között vehette át a díjat Oláh Kálmán polgármestertől a közelmúltban.
1

Legolvasottabb

1
És akkor Gyomaendrődöt elmosta az eső
2
Olajtartályok gyulladtak ki Ecsegfalván, kilenc város tűzoltói oltották a lángokat
3
Autók törtek Békésnél, szalagkorlátnak vágódott az egyik
4
Bombariadó miatt szállítottak le minden utast a nemzetközi IC-ről
5
Kapás nélküli éjszaka után hatalmas ponty a horgon
A malomban
Drágul a liszt augusztustól
Harmincmilliárd forintnyi plusz / 6 perce
Németország százmillió euróval többet ad Moszul újjáépítésére
A segélyt a víz- és áramellátás megteremtésére, lakások építésére és orvosi ellátásra szánják.
Gyász
GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Máté Edit békéscsabai lakos 63 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2017. július 28-án 14 órakor lesz a békéscsabai Ligeti temetőben. A gyászoló család
"Értünk éltél, bennünket szerettél, Legyen a föld olyan könnyű neked, Amilyen nehéz az élet nélküled." GYÁSZHÍR Fájó szívvel tudatjuk, hogy Szebegyinszki Pálné szül. Kondacs Zsuzsanna Kétsoprony, Fucik u. 13. szám alatti lakos életének 80. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után, 2017. július 11-én elhunyt. Drága édesanyánkat 2017. július 28-án 14 órakor kísérjük utolsó útjára a kétsopronyi temetőben. A gyászoló család
GYÁSZHÍR Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy Botyánszki Pál békéscsabai lakos 2017. július 19-én, 80 éves korában hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése 2017. július 27-én 10 órakor lesz a békéscsabai Szarvasi úti katolikus temetőben. A gyászoló család
"Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér." GYÁSZHÍR Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Lindenberger Lászlóné szül. Bányai Mária békéscsabai lakos életének 87. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. július 26-án 12 óra 30 perckor lesz a békéscsabai Vasúti temetőben. Ezúton köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy özv. Markó Jánosné szül. Varga Éva (DÉMÁSZ nyugdíjas) Újkígyós, Kiss u. 10. ( volt Mezőmegyeri )alatti lakos, 2017. július 8 - án, 85 éves korában elhunyt.Temetése, 2017. július 27-én, csütörtökön, 15.00. órakor lesz a Mezőmegyeri Evangélikus temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik utolsó útján elkísérik fájdalmunkban osztoznak. a Gyászoló család.
elúszott a továbbjutás / 9 órája
Nem bírtak Kanadával a magyar lányok
szépen csillog / 10 órája
Második lett a férfi kardcsapat
bankók / 10 órája
Elsejétől nem fogadják el a kétezreseket és az ötezreseket
Gyógyíthatatlan / 10 órája
Vége a Charlie Gard drámának – Lekapcsolják a kisfiút a gépekről
gyerekjáték / 11 órája
Egy testhosszal a világ előtt
Lelkiző / 11 órája
Ön mindent ráhagy a párjára? Most kiderül!