Tündérszépek

2022.05.02. 19:55

Kihasználja az élet adta lehetőségeket a csabai versenyző

A szakmai zsűri döntése alapján Szolcsánszky Tünde képviseli Békés megyét a Tündérszépek országos döntőjében. A békéscsabai szépség hírportálunknak elárulta, számos pozitív élménnyel gazdagodott az országos szépségversenynek köszönhetően.

T. N.

Szolcsánszky Tünde

Mint arról korábban már beszámoltunk, szépségversenyünk szakmai zsűrije meghozta a döntését, hogy ki az a huszonegy lány, aki részt vehet a Tündérszépek fináléjában. Békés megyét Szolcsánszky Tünde képviseli majd a végső megméretésen. A csabai szépség hírportálunknak elárulta, nagyon meglepődött, hogy ő jutott tovább. Elmondása szerint nem sok reményt fűzött hozzá, igazán nem is követte nyomon a verseny történéseit.

– Ismerőseim mutatták az újságot, hogy benne vagyok. Számomra ez fejlődést jelent, ugyanis az előző évi versenyen nem sikerült még a megyei fordulóig sem jutnom. Idén saját képekkel jelentkeztem, igyekeztem minden szempontból a legideálisabb képeket kiválasztani, ne mutasson túl sokat, mégis látszódjon az alakom.

Szolcsánszky Tünde fitneszversenyzői tapasztalatait is kamatoztatni tudja a verseny során

Tünde igyekszik mindenben egyensúlyt teremteni. Úgy érzi, hogy a színpadi megjelenéssel nem lesz gondja a döntő során.

– Foglalkozom a testemmel és a lelkemmel is egyaránt. Egészségesen étkezem, edzek és így érettségire készülve is igyekszem eleget pihenni és megtalálni az egyensúlyt az elfoglaltságaim között. A fitneszversenyzői tapasztalataim miatt a színpadi mozgással, előadásmóddal véleményem szerint nem lesz probléma – mondta a békéscsabai szépség.

Hozzátette, hogy egyáltalán nem csalódott a tavalyi verseny során elért eredménye miatt. Igyekszik folyamatosan fejleszteni magát, melynek köszönhetően számos pozitív élménnyel gazdagodott a Tündérszépeknek köszönhetően.

– Nagyon szeretem megmérettetni magam, feszegetni a határaimat, és kihasználni minden lehetőséget az életemben. Így hát nem bánkódtam, hogy előzőleg nem kerültem be. Továbbá semmi akadályát nem láttam, hogy idén újult erővel jelentkezzek a versenyre. Pozitív élményként éltem meg, hogy nagyon sokan felismertek az újságból, az internetes posztokból és szavaztak rám, szurkoltak. Jót tett az önbizalmamnak! A legkedvesebb emlékem az, hogy az edzőteremben, ahova járok, egy srác felismert, hogy engem látott az újságban, azóta is nagyon jóban vagyunk – árulta el Tünde.

A közönségkedvencek még várják a szíveket

Még vár olvasóinkra egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy huszonkettedikként ki csatlakozik a mezőnyhöz. Május 3. 23:59 óráig lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon a régiójának közönségkedvenceit, köztük a régiónkat képviselő Bács-Kiskun megyei Gömöri Erzsébet Renátát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!