Döntő fordulóhoz érkezett a szépségverseny

2022.05.05. 06:35

Kiderül, ki lesz az ország kedvenc Tündérszépe

A március elseje óta tartó Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk új szakaszába lépett. Az olvasókon van a sor, hogy megszavazzák az ország közönségdíjasát.

Illusztráció: Shutterstock

Csütörtökön megkezdődik a Tündérszépek 2022-es évadának utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte csaknem 800 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a Békés Megyei Hírlap és a beol.hu címlapján,

de már az első naptól, tehát május 5-től május 26. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2022 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz.

Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki szeptember 8-án.

Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket természetesen ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Békés megyét Szolcsánszky Tünde képviseli, aki a döntő kapcsán hírportálunknak elárulta, nagyon meglepődött, hogy ő jutott tovább. Elmondása szerint nem sok reményt fűzött hozzá, igazán nem is követte nyomon a verseny történéseit.

– Ismerőseim mutatták az újságot, hogy benne vagyok. Számomra ez fejlődést jelent, ugyanis az előző évi versenyen nem sikerült még a megyei fordulóig sem jutnom. Idén saját képekkel jelentkeztem, igyekeztem minden szempontból a legideálisabb képeket kiválasztani, ne mutasson túl sokat, mégis látszódjon az alakom.

Szolcsánszky Tünde

Tünde igyekszik mindenben egyensúlyt teremteni. Úgy érzi, a fitneszversenyzői tapasztalatainak köszönhetően nem lesz gondja a színpadi megjelenéssel a döntő során

A szerdai napon kiderült az is, hogy huszonkettedik versenyzőként a bujáki Pozsgai Florentina csatlakozhat a közönségszavazatok alapján a legszebbek mezőnyéhez. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!