Tündérszépek

2022.04.25. 16:38

A régiók közönségkedvencei hamarosan újra várják a szívecskéket

Hamarosan dönt a zsűri arról, hogy mely lányok jutnak be a Tündérszépek 2022-es országos döntőjébe.

Gömöri Erzsébet Renáta /Fotó: MW/

Minden megyéből egy szépséget választanak ki az ítészek abból az öt lányból, amelyet a helyi zsűri választott ki, az 1-es régióból pedig három fővárosi, Pest megyei lány kerül az utolsó fordulóba, így alakul ki a 21 fős mezőny, melyhez még egy hölgy csatlakozhat.

Az olvasói értékeléseknek tehát óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén.  

A régiós közönségszavazás győztese pedig, aki szerdától ismét versenybe száll a többi hat régió győztesével, nem más mint a tiszakécskei Gömöri Erzsébet Renáta.

Ez a szavazás április 27-én indul, tehát szerdától ismét lehet osztani a szívecskéket, amelyek ezúttal országos finálét érnek majd a közönségkedvencnek. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!