Még lehet jelentkezni! - Videókkal

2022.03.02. 16:26

Tündérszépek: újabb versenyzőt kaptunk lencsevégre

Még mindig nem késő jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre. Sok megyei hölgy ezt már megtette, az ő portfóliófotózásuk pedig már el is kezdődött.

T. N.

Püski Henrietta /A szerző felvétele/

Folyamatosan érkeznek a je­lentkezések Békés megyéből a Tündérszépek or­­szágos szépségversenyre. Az előző évek tapasztalatai alapján sok hölgy már pontosan tudja: a regionális fordulóban egyedül az számít, milyen portfólióval mutatkoznak be az online térben, hiszen ez alapján dönt a zsűri és a közönség a továbbjutásról. Azokkal a jelentkezőkkel, akik már regisztráltak, azokkal fel is vettük a kapcsolatot, és folyamatosan zajlik a fotózásuk Békéscsabán.

Püski Henrietta /A szerző felvétele/

 

Legutóbb Püski Henrietta érkezett hozzánk. A csabai szépség hamar feloldódott Imre György kamerája előtt, így végül boldogan távozott a fotózásról. Hírportálunknak elmondta, hogy azért jelentkezett a versenyre, mert szeretné magát kipróbálni a szépségipar világában.

A versenyre március 22-ig lehet jelentkezni. Nem biztos azonban, hogy érdemes addig várni, hiszen a jelölteket a zsűri folyamatosan válogatja, ha pedig betelik a létszám, már csak jövőre lesz lehetőség szerencsét próbálni.

Fontos kiemelni, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő vésztői Szarvas Andrea minden évben mentorként segíti a legújabb versenyzőket. Szeretnénk, ha idén is szoríthatnánk helyi szépségnek, hogy az ő fejére kerüljön a korona. A lányok először sportos, utcai ruhában mutatták meg szépségüket, ezután a fürdőruhás fotók következtek, majd elegáns ruhában készültek felvételek.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Aki tehát szeretne egy országos szépségversenyen részt venni, és akár egy modellkarriert ezáltal beindítani, ne késlekedjen, jelentkezzen a tunderszepek.hu oldalon. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!