Tündérszépek

2022.02.19. 17:45

Rúzs vagy szempillaspirál? Erre esküsznek a Békés megyei csajok!

A tűzpiros száj vagy inkább szénfekete szempillák? Mindkettő vonzó, de vajon melyiket érdemesebb használni a Tündérszépek fotózásán? Erre a kérdésre kerestünk választ Instagramunkon, ahová szép számmal érkeztek voksok.

Fazekas Vivien, a 2021-es Tündérszépek Békés megyei döntőse /Fotó: Imre György/

Biztos nem csak leendő Tündérszépeink fejében fordul meg a kérdés, hogy a szempillaspirál vagy a rúzs tesz még ragyogóbbá egy nőt. Már javában zajlanak a Tündérszépek-fotózások, így ennek apropóján azt kérdeztük meg követőinktől a hírportálunk Instagram oldalán, hogy a rúzst vagy inkább a szempillaspirált használják. Bár nincs szebb a természetes szépségnél, egy leheletnyi smink szinte csodákra képes. Sokan a szájukat szeretik hangsúlyozni, de talán nincs is annál vonzóbb egy nőn, ha a szemeit teszi igézőbbé. Voksolóink döntő többsége, 83 százaléka döntött a szempillaspirál mellett, és csupán 17 százalékuk szavazott a rúzsra. 

A szavazók 83 százaléka a szemek hangsúlyozására esküszik /Forrás: Beol.hu Instagram/

Jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére!

Te is rajongsz a szépségápolásért? Szereted sminkelni magad? Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Tündérszépek 2022 versenyére! Töltsd ki a jelentkezési lapot még ma, és csatlakozz azon 18-29 éves Bács-Kiskun megyei hölgyek közé, akik szépségükkel képviselhetik Békés megyét az országos szépségversenyen!

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!